Vi er et online marketing team, som spiller vores kunder stærke.
Team: 
Fordi vi arbejder godt sammen

Bag Bottomline står 2 stærke profiler; Torben og Nicolai. Vi har begge arbejdet over 10 år med online marketing og synes selv, at vi i fællesskab er stærkere, end vi nogensinde har været tidligere.

Kunder: 
Kalder vi for samarbejdspartnere

For os skal en kunde være mere end bare en linje på næste faktura. Kunder skal være samarbejdspartnere som vi kan være med til at spille stærke samtidig med, at vi selv vokser i jobbet.

Online marketing services!

At vælge den rette online marketing samarbejdspartner eller bureau har aldrig været vanskeligere. Antallet af bureauer og freelancers er uoverskueligt stort. Vi ved det, vi har prøvet at sidde på begge sider af bordet – både i bureauer, som freelancers og i firmaer, som skulle hyre bureauer.

Som kunde skal du samtidig forholde dig til budget, interne ressourcer, kvalitetskontrol, opfølgning, rapporter og kortsigtede målsætninger samt langsigtet kvalitet i arbejdet.

Vores opgave med både nye og eksisterende kunder (som retteligt bør kaldes samarbejdspartnere) er at sikre, at du forstår, hvad vi laver for dig, hvordan vi gør det og hvordan det giver dig en positiv bundlinje.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Vi sikrer dig gode topplaceringer i Google og trafik fra folk, der aktivt søger efter dit produkt eller service – altså et købsklart publikum.

Vi leverer en full-service løsning til dig, som lever op til de spilleregler Google sætter (white hat).

Content Marketing

Content Marketing

Styrk dit brand og din virksomheds historie med de rette budskaber og med det interaktive indhold, som folk gerne vil interagere med. Vi bruger data, analyser og erfaring til at skabe det indhold, som fungerer.

Vi hjælper dig med strategien og/eller eksekveringen.

Link Bait - indhold som tiltrækker links

Link Bait

Tiltræk de rette links som sender dig til tops i Google – med whitehat metoder der ikke får dig banned af Google.

Vi har stor erfaring, i at lave det helt rette indhold som folk gerne vil linke til. Kombineret med en god outreach-proces og så har du en formel for SEO-succes.

Vi kan hjælpe dig med både strategi og eksekvering.

SEM/PPC - Betalt annonccering

SEM/PPC Annoncering

Annoncer på nettet – her oftest Google Adwords og lignende kanaler hvor du betaler per klik, eller kanaler hvor du betaler per visning – er blandt de vigtigste salgskanaler!

Vi sikrer dig en solid placering med gode annoncer de rette steder.

Teknisk SEO og web-optimering

Teknisk SEO

Kan Google forstå din webshop eller hjemmeside? Er koden god nok eller optimal? Er det muligt at crawle hele sitet, hvad skjuler der sig i serverens log-filer?

Vi hjælper dig med at gøre dit site til en lækker snack for Googlebot.

Online Marketing Strategi

Online Marketing Strategi

SEO, SEM, Links og alt det andet – det er meget godt, men det vigtigste er stadig at have en strategi for hvor det hele skal begynde og hvor det skal samles i et mål.

Vi hjælper dig som strategisk samarbejdspartner og “djævlens advokat” der spørger kritisk ind til din strategi (eller måske mangel på strategi).

Link building & outreach

Linkbygning & Outreach

Verden skal kende dit produkt og linke til det! Ellers bliver du aldrig fundet. I hvert fald hvis du vil findes af kunderne!

Vi hjælper dig med solid link building og outreach til bloggers, websites, journalister og stake holders.

Reputation Management

Reputation Management

Hvad står der, når du søger på dit eget navn eller firmanavn? Ser du det som du også gerne vil have, at kunderne ser?

Vi hjælper dig med at sikre en god og ordentlig profil på nettet sådan, at du fremstår på den måde, som du ønsker det.

Online Innovation

Online innovation

Hvor bevæger internettet sig hen? Er du med fremme, går de i de andres fodspor eller er du helt hægtet af?

Internettet er vores helt store passion og vi følger med i den nyeste trend for online markedsføring – samt Machine Learning, Artifical Intelligence, Internet of Things og alt den anden spændende innovation som foregår.

Lad os dele den med dig…

Vi du vide mere?

Kontakt Nicolai Lønne for en dialog om dine behov og vores kompetencer. Det er altid gratis at tage et indledende møde med os!
Hvad koster det at hyre os?

“Den sikreste måde at fordoble sine penge på, er at folde sedlerne sammen én gang og putte dem i lommen.”

Penge er altid et rigtig godt spørgsmål, når der skal købes dyre services (som specialviden og ekspertice jo oftest er).

Vi har 3 modeller vi arbejder ud fra
– hvilken det passer bedst til dig, finder vi ud af over en kop kaffe.

Fast månedsaftale
Vi har mange samarbejdsaftaler, hvor vi fungerer som den forlængede arm til marketing-afdelingen (eller ligefrem er marketingafdelingen). Her aftaler vi en fast månedlig pris og forventningerne. Hvis du er interesseret i en aftale hvor vi laver meget for dig og har sikkerhed med en gensidig opsigelsesvarsel, så kan vi også gå på kompromis med timeprisen.

Typisk starter de aftaler ved 25.000,- om måneden, men vi har også både mindre og meget større aftaler.

Partnerskab med delt risiko
Hvis vi tror på dig og dit marked – og du tror på os – og vi begge kan se det logiske i at arbejde tæt sammen over lang tid – så kan et partnerskab være interessant.

Vi arbejder både med partnerskaber hvor vi får en medejerandel eller hvor størstedelen af vores aflønning er baseret på den succes vi skaber.

Som udgangspunkt betyder dette, at det er meget billigere for dig i starten, men modsat i takt med at vi gør din online markedsføring mere og mere succesfuld, så bliver aflønningen også mere interessant for os.

Som hovedregel indeholder den slags aftaler altid et mindre grundbeløb (så vi i det mindste har til salt til vores æg) og en lang opsigelsesvarsel (sådan at vi kan tjene vores investering af gratis tid hjem).

Projekt-afregning
Ikke alt samarbejde, skal være langvarigt – og vi er derfor også glade for kunder, som bare skal bruge os fra tid til anden.

Her aftaler vi en pris ud fra estimeret størrelse på projektet og dine konkrete behov.

Der er ikke to kunder som er ens… … og derfor har vi heller ikke 100% fastlåste modeller for samarbejde.

Vi tager en dialog med dig og finder den model, som passer begge parter bedst.

Fordi vi både elsker kaffe, at tale om vores viden og møde nye mennesker – så er der som minimum altid et gratis møde hvor vi kan lære hinanden at kende.