Image
Top
Navigation

AT VÆRE KUNDE

Gode arbejdsprocesser, kommunikation og kundeforhold kommer ikke af sig selv. Det her er hvad vi bestræber os på for at gøre det en god oplevelse for begge parter.

Ordet “kunde” er egentlig ret misvisende. Selv foretrækker vi at kalde det for et samarbejde – fordi at vi tror på, at det kræver et tæt forhold mellem dig og os, hvis vi skal hjælpe dig med at lave en succes

Så lad os i stedet tale om, hvordan det er at være samarbejdspartner med os!

Egen projektleder

Et godt projekt kan aldrig løses af en person. Typisk kræver det et samarbejde mellem kundens egne folk, vores folk og nogle gange eksterne folk.

Det er ikke ualmindeligt at der som minimum skal en grafiker, en frontend koder, en udvikler og en eller anden form for rådgiver ind over.

Veludviklet projektstyringsværktøj

Selvom du har en projektleder, kan du hele tiden selv følge med. Vi har et system som indeholder alt kommunikation, tæller timer og fortæller dig hvad vi har faktureret dig.

Du kan altid logge ind og se hvad der sker med dit projekt, skrive kommentarer til os, indberette fejl og oprette nye opgaver.

På din banehalvdel

Når du skal vælge en samarbejdspartner, har du ret til at stille krav. Vi vil gøre vores bedste for at opfylde disse krav så du både er fuldt ud tilfreds og ønsker at fortsætte som kunde hos os i et langvarigt samarbejde mange år frem.

Interesse og nysgerrighed

Internettet udvikler sig ufattelig hurtigt. IT, internettet, sociale medier, søgemaskinerne og andet online markedsføring bevæger sig med ubeskrivelig fart. Derfor bruger vi meget tid og mange ressourcer på hele tiden at være på forkant med udviklingen. Plus, det er vores hobby.

Derfor har du hos os altid én projektleder som din primære reference.Projektlederen er ansvarlig for at:

  • Dit projekt ikke løbet løbsk
  • Du altid er opdateret om hvad der sker og altid kan svare på dine spørgsmål
  • Hjælpe dig med komme i gang med projektet og at det afsluttes korrekt
  • Du hele tiden forstår hvad vi siger, således at du ikke behøver at sætte dig ind i ting der ikke interesserer dig
  • Svare på alle dine spørgsmål
  • Deadlines overholdes, at rykke for ting vi mangler fra dig for at overholde deadlines og øjeblikkeligt orientere dig uforudsete problemer

Kaffe på kanden

Du er altid velkommen til et gratis uforpligtende møde med os, inden du indleder et samarbejde. Vi tager gerne en snak med dig om dit projekt, dine ønsker, dine krav og om hvad vi kan gøre for dig.

Et godt samarbejde indledes altid bedst, hvis begge parter har kigget hinanden i øjnene, talt sammen ansigt til ansigt og fået en god fornemmelse af hinanden. Vi byder altid på kaffe.

Brug os aktivt både før, under og efter projektet.

Kontakt os